måndag 3 december 2012

Semester i husvagn


I dessa mörka, kalla tider är det lätt att drömma sig bort till sol, varma vindar och semester! Varför inte göra din dröm till verklighet och ta steget närmare en semester på dina villkor, skräddarsydd för just dina behov och önskemål, med obegränsade möjligheter till äventyr?

Semester i husvagn kan för många kännas en aning gammalmodigt, men faktum är att fördelarna och möjligheterna som öppnar sig med en husvagnssemester kan gynna alla, stora som små, unga som gamla! Upplev fantastiska semesterparadis som Spanien, Frankrike och Italien och varför inte alla tre på samma semester! En husvagnssemester kan vara hur flexibel och innehållsrik du önskar, och du slipper låsa upp dig på ett enda resmål, långa flygresor och smockfulla hotell!

Med dagens moderna husvagnar behöver du inte heller trängas eller offra några moderniteter på din semester! Hos Lindströms husvagnar hittar du ett stort utbud av den populära husvagnen Hobby - Nordens mest sålda och populäraste husvagn.  Du kan dessutom välja fritt bland 5 modell serier och 34 olika planlösningar, så du kan hitta just DIN drömhusvagn! Investerar du i en husvagn från Lindströms husvagnar kan du dessutom känna dig trygg med ditt köp! Med 25 år i branschen kan du lita på att få en högkvalitativ service och en garanti på din husvagn utvecklad tillsammans med konsumentverket och HRF- Husvagnsbranchens riksförbund.

Starta din drömsemester idag med din personliga Hobby-husvagn från Lindströms husvagnar och upptäck fantastiska resmål både nära och fjärran på DINA villkor! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar